ETWİNNİNG PROJESİ "GOOD FOOD İS GOOD MOOD"

GOOD FOOD İS GOOD MOOD

Sivas Valiliği himayelerinde ve İl Mİlli Eğitim Müdürülüğü koordinatörlüğün de yürütülen HEDEF projesi kapsamında planladığımız çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz.İyi Yemeğin insan sağlığı üzerinde büyük etkisi vardır. Günümüzde maalesef sanayi topluluklarının da etkisiyle fast food ve abur cubur çok popüler hale geldi. Bu projede amacımız iyi ve sağlıklı beslenmenin öğrencilerimizin sağlığı üzerindeki önemini öğretmektir. Sağlıklı beslenme konusunda hayati bilgileri oyunlar, Web2 araçları ve oyun benzeri aktiviteler aracılığıyla öğreteceğiz. Öncelikli odak noktamız 6-9 yaş arası öğrencilerdir. Proje sürecinde aktiviteler yaparak öğreneceğiz. Sağlıklı beslenmenin önemini öğreterek Sağlıklı Gıdanın canlılığı konusunda farkındalıklar yaratabileceğimize inanıyoruz. İletişimsel ve işbirlikçi faaliyetler aracılığıyla öğrenmenin ve öğretmenin tadını çıkaralım.

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023